Zelfhelende massage
“Door overbelasting had ik al enige tijd last van mijn schouder en bovenarm. Elf behandelingen van de fysiotherapeut had zeer weinig resultaat opgeleverd. En wat schetst mijn verbazing? De volgende ochtend, na de behandeling van Esther, deed ik een serie yoga oefeningen, waarbij ik mijn arm van achteraf omhoog en naar voren moest bewegen (borst crawl). Dit lukt opeens zonder belemmering en pijn. En dat is zo gebleven. Zelfhelende massage, een bijzondere ervaring!” Gerry

Puur
“Als ik bij Esther ben, voelt het warm en vertrouwd. Esther neemt écht de tijd om me heerlijk te masseren (mét warme handen), om naar me te luisteren en om me te laten voelen. Ik voel me gehoord en kom volledig ontspannen van de massagetafel af. Esther is in één woord: puur”. Kimm.

Beter aarden door diepe ontspanning
“Ik kies voor een massage bij Essense4you, omdat ik merk dat ik op de buitenkant van mijn voeten ga lopen. Bovendien wil ik beter geaard zijn en dus is een voetmassage toepasselijk. De ontvangst is vriendelijk en geeft al meteen rust en ontspanning. Er worden duidelijke vragen gesteld. De massage is erg prettig, soms met gevoelige plekken, niet alleen op mijn voeten, maar ook op andere plekken in mijn benen of elders in mijn lichaam. Er is ruimte om kwesties aan bod te laten komen, maar ook het laten zijn en het ervaren van de stilte is rustgevend. Ik ervaar op een gegeven moment een diepe ontspanning. De massage geeft me weer goede “grond” onder de voeten en ik voel me weer compleet en stevig. Wanneer ik weer op de buitenkant van mijn voeten ga lopen, stimuleer ik mezelf om de voet goed op de grond te zetten. Ook masseer ik zelf weleens het gebied op de bal van mijn voet. Ik ben bewuster van mijn voeten geworden”. Sonja.

Pas op de plaats
“Een massage bij Essense4you zorgt echt even voor een ‘pas op de plaats’. Even weg uit de waan van de dag, waardoor je je bewust wordt welke dingen écht belangrijk zijn in het leven. Afstand nemen van alledaagse zaken en écht even luisteren naar wat het lichaam je te vertellen heeft. Een massage van Esther betekent voor mij pure ontspanning, maar ook letterlijk én figuurlijk even stilstaan in het moment. Daar is niet zweverigs aan. Integendeel, juist door een behandeling bij Essense4you sta ik daarna weer volop in het leven, in mijn leven welteverstaan!” Antoinette, journalist en tekstschrijver.