De Praktijk

Mijn praktijk Essense4you, is gevestigd in Boven-Leeuwen, gelegen in het prachtige land van Maas en Waal, tussen Tiel en Nijmegen, in de provincie Gelderland. In overleg is het mogelijk om op locatie te behandelen. 

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Nijmegen bus 85 of 89 richting busstation Druten. Vervolgens neemt u bus 42 of 165 richting respectievelijk Tiel of ’s Hertogenbosch. Vanuit Tiel bus 42 richting Druten busstation. En vanuit de richting ’s Hertogenbosch bus 165 richting Druten busstation. In alle gevallen uitstappen bij halte Molenstraat aan de van Heemstraweg te Boven-Leeuwen. U loopt de Molenstraat in, alsmaar rechtdoor richting Waalbandijk, vervolgens linksaf de Waalbandijk op. Nummer 43 is het achtste huis aan uw linkerhand.

Komt u met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid links voor het huis of onderaan de afrit.

De ingang van de praktijk is aan de achterkant van het huis. Wanneer u voor het huis staat, gaat u links door het poortje en loopt vervolgens naar de achterkant van het huis.

Essense4you

De naam Essense4you is een samenvoeging van meerdere woorden:
– Es zijn de eerste letters van mijn naam Esther.

– Sense heeft in het Engels drie betekenissen: 1. Zin, betekenis. 2. Voelen, ervaren. 3. Verstand. Dit past bij mijn manier van werken. Je wordt uitgenodigd om uit je denken te komen, door je lichaam te voelen en te ervaren. Op die manier ga je voelen wat écht betekenis heeft voor jou.

– Essense is Engels voor essentie/kern. Essentia betekent ‘zuiver zijn’ in het Latijn. Wat vind je nu écht belangrijk in je leven en leef je daar ook naar? Door aanraking ga je je lichaam beter voelen en word je je bewust van de essentie van jezelf en je leven. Dit zal leiden tot ontspanning en helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling;
– ‘4you’ betekent ‘voor jou’. Ik ben er voor jou om je met aandacht te begeleiden.