Weer in contact

Jarenlang had ik, met tussenpozen, allerlei lichamelijke klachten, waardoor ik in het ziekenhuis terecht kwam. Er werd niks gevonden. Twee jaar geleden ging het weer niet goed, maar de gedachte dat ik weer naar het ziekenhuis moest stond me tegen. Eindelijk realiseerde en accepteerde ik dat mijn klachten niet lichamelijk waren. Ik ben naar een psycholoog gegaan, die mij massagetherapie aanraadde. Het leek me in eerste instantie een beetje zweverig, maar besloot me er toch aan over te geven. Zo ‘vond’ ik Esther en dat is het beste wat me kon overkomen. Ik wisselde mijn afspraken met de psycholoog af met die bij Esther en dat werkte fantastisch. Ik kan niet uitleggen wat Esther bij me losmaakt en ga dat ook niet proberen. Het is waarschijnlijk ook voor iedereen anders. Door omstandigheden in mijn leven, had ik mezelf afgesloten, was gevoelloos geworden en ben mezelf kwijt geraakt. Door aandachtige aanraking van Esther, heb ik geleerd om weer te voelen en met mijn emoties en gevoelens om te gaan. Nu, bijna een jaar later, heb ik het contact met mezelf weer terug! Het was een heftig jaar, maar het was, en is nog steeds, de moeite waard. Dank je wel Esther! Ans